Services

Alles in huis voor uw project

Wij managen uw project door een compleet team met doorgewinterde specialisten die perfect op elkaar zijn ingespeeld aan uw project te koppelen. 

Heeft u al een projectteam en mist u nog een ontbrekende schakel? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn door de juiste kandidaat bij u te plaatsen. Wij hebben een breed netwerk aan professionals.

shaking-hands-3091906_1920

Contract management

Goed contact management is de fundering voor uw project. Het vormt immers de onderliggende basis voor het gehele project. De Trident-professionals zijn opgeleid om u deze zorg uit handen te nemen en weten precies met welke zaken zij rekening moeten houden om de nodige risico’s af te dekken en de continuïteit van het proces te kunnen garanderen.

Engineering

Van conceptioneel ontwerp tot gedetailleerde engineering of field engineering, Trident levert de beste specialisten. Afstemming met de klant en controle op maakbaarheid zijn continu onderdeel van het proces.

 Onze specialisten hebben oog voor detail en denken vooruit. Zo zorgen ze dat ook werkbaarheid en onderhoud in het uiteindelijke project geborgd zijn. U kunt rekenen op lead-engineers met minimaal 15 tot 20 jaar ervaring in het vakgebied.

Procurement

Of het nu gaat om inkoop van installatiedelen, machines, instrumentatie, bouwkundige elementen of het compleet uitzetten en gunnen van contracten of onder-aanneming, de Trident-professionals zijn bekend met de vele facetten van het inkoop vak.

Zij hebben ruimschoots ervaring met nationale en internationale gangbare contractvormen voor het uitbesteden van werk, zoals FIDIC (t/m silverbook), UAV en UAV-GC. Kwaliteits- en logistieke controles vormen een integraal onderdeel van het inkooptraject. Zo weten we zeker dat alle ingekochte onderdelen voldoen aan de beste kwaliteitseisen en op het juiste moment beschikbaar zijn voor constructie.

Detachering

Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk van professionals die wij aan u kunnen koppelen. Van grondwerker tot en met projectdirecteur, wij vinden de juiste mensen. Trident Group is uw partner!

Construction management

Gebouwen en installaties vormgeven en realiseren of leidinggeven aan een (middel)groot bouwteam, onze mensen zijn deskundig in de realisatie van vele multidisciplinaire projecten in binnen- en buitenland. Onze expertise komt vooral naar voren in de manier waarop onze teams op elkaar zijn ingespeeld. Dat is wat constructiemanagement bij Trident Group zo succesvol maakt.

HSE-management

Samen maken we mooi werk. Dat doen we met oog voor detail, maar ook met een scherp oog voor een veilige werkomgeving. Door het regelen van de juiste organisatorische structuren en procedures en het maken van een eenduidig veiligheidsbeleid, zorgen we voor een veilige werkomgeving gedurende het hele project.

We staan u graag bij
met raad en daad

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen