Voor professionals

men-827301_1920

Innovation in People

Bij Trident werken niet zomaar mensen, bij Trident werken TOP-professionals! Wij weten dat mensen het kapitaal van een onderneming zijn en daarom zijn we zuinig op ze. Wij zijn oprecht geïnteresseerd en willen weten hoe het ze vergaat in het project bij onze klant. Want alleen dan komt een project tot een succesvol einde. Niet voor niets is ons motto ‘innovation in people’.

Uniek beloningssysteem

Wat Trident Group voor jou kan betekenen? We hebben vacatures voor gave technische projecten bij allerlei organisaties in heel Nederland en daarbuiten. Door ons unieke, flexibele beloningssysteem, kunnen we je altijd iets specifieks bieden en we staan open voor verschillende dienstverbanden, zoals vast, ZZP en deta-vast. Wij denken met je mee bij opstellen van een samenwerkingsverband en houden rekening met jouw vaardigheden en wensen. Daardoor kom je terecht bij een opdrachtgever die helemaal past bij jouw persoonlijke eigenschappen. 

TOP-academy

Ben jij werkzaam in de techniek of een soortgelijke richting en sta je open voor een carrièreswitch richting technisch projectmanagement? Dan is de TOP-academy misschien iets voor jou! Wij leiden juniors en mediors regelmatig zelf op in het vakgebied. We hebben daarvoor de TOP-academy opgezet (Trident Opleidingen Projecten). Binnen de academy word je gekoppeld aan een ervaren professional die jou de fijne kneepjes van het vak leert. Iets voor jou? We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact met ons op.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

pencil-918449_1280

Wat onze professionals zeggen

Ik verzorg voornamelijk aanleg met sleufloze technieken met als speerpunt HDD boringen. Door ruime boorervaring en een groot internationaal netwerk wordt de focus van DS&A steeds meer naar innovatieve aanlegmethodieken geconverteerd. Zo ben ik met Trident in gesprek gekomen over een project in Zeeland, De Puupe genaamd (een leidingstelsel waar zoetwater over een langere lengte wordt geleverd), waar beide partijen hun jarenlange ervaring in de praktijk mogen inzetten. Om dit project te kunnen ontwerpen volgens de laatste aanlegmethoden, hebben Trident en DS&A de handen ineen geslagen en een vooruitstrevend ontwerp opgezet. In dit project wordt het aan te leggen leidingstelsel door uitzonderlijke aanlegmethodieken nagenoeg schadeloos aangelegd t.b.v. de te doorkruisen landbouwgebieden. Alle facetten kunnen door Trident en DS&A geleverd worden: van engineering tot de directievoering van de specifieke projecten. Beide partijen vinden out-of-the-box denken belangrijk en ze zijn de juiste spil in het begeleiden van multidisciplinaire projecten.
Peter Dennig
Directeur/ eigenaar van DS&A