Over ons

Power-Cables-iStock_000060090052_Medium-1024x682

Ons verhaal

Trident Group specialiseert zich in het detacheren van professionals in de infra- en hoogspanningstechniek, telecom, olie- en gasindustrie, leidingbouw en zon- en windenergie. Wij stellen voor projecten een compleet team samen met een projectmanager, constructiemanager, lead-engineer en procurementmanager. Wanneer er bij de opdrachtgever al een projectteam is gevormd en er nog een ontbrekende schakel mist, vullen wij de lege plek op met de juiste kandidaat.

De eigenaar van Trident Group werkt al meer dan 30 jaar mee op complexe projecten met een hoge investering in de infra- en hoogspanningstechniek, telecom, olie- en gasindustrie, leidingbouw en zon- en windenergie. Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam, maar onze professionals werken vooral op locatie bij de opdrachtgevers.

Wat wij bieden

Wij geloven dat alleen met de juiste professionals het beste resultaat kan worden gehaald. Of wij nu een compleet team leveren voor een project of een enkele kandidaat om een lege plek in uw projectteam op te vullen, met de juiste kennis, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen komt uw project tot het beoogde eindresultaat. Onze kracht zit hem in het bij elkaar brengen van de juiste partijen, waardoor u het juiste projectteam heeft voor uw project.

We kennen ervaren professionals

Wij kennen onze professionals zelf. Soms omdat we zelf met hen hebben samengewerkt, soms omdat we hen zelf hebben opgeleid.  Dit geeft garantie voor goede communicatie binnen het project.

We leveren maatwerk

Wij zijn ons bewust van wat mensen en bedrijven motiveert. Door de juiste kennis, vaardigheden en eigenschappen bij elkaar te brengen, zorgen we voor een goed eindresultaat. 

We bieden continuïteit

Wij zorgen voor een team dat uw project van start tot finish begeleid. Mocht het nodig zijn, dan hebben wij altijd professionals achter de hand om het team aan te vullen.

We hebben een groot netwerk

Wij werken zelf al meer dan 30 jaar mee op complexe projecten in de infra- en hoogspanningstechniek, olie- en gasindustrie, leidingbouw en zon- en windenergie. Daarmee hebben we een groot netwerk opgebouwd.

We stellen een compleet
team samen

Wij kunnen een compleet team aan uw project koppelen met onder andere een projectmanager, constructionmanager, leadengineer en procurementmanager. Eventueel kan een vertegenwoordiger uit uw bedrijf zitting nemen in het projectteam. Van grondwerker tot projectdirecteur en van productiemedewerker tot teamleider: Trident Group levert een totaalconcept.

Vernieuwend concept

Onze jarenlange ervaring leert dat een project pas echt slaagt als de juiste mensen eraan werken. Daarom hebben wij een uniek concept ontwikkeld waarbij een drievoudige samenwerking tussen onze professionals, u als klant en onze organisatie centraal staat. Dit symboliseert tevens onze naam: Trident (drietand) Group.

Hoe dat werkt? In een gesprek met de opdrachtgever bespreken we de juiste specificaties voor een projectteam of kandidaat. We bepalen welke specifieke kennis en vaardigheden er nodig zijn, maar vooral ook welke persoonlijke eigenschappen van belang zijn. Want wij geloven dat alleen door een goede klik tussen opdrachtgever en het team, het beste resultaat kan worden behaald.

office-1209640_1920

Wij hebben de beste professionals
voor uw project

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen