Trident Group heeft nieuwe compagnon

Marc Haasdonk is vanaf 1 juni de nieuwe compagnon bij Trident Group. De door de wol geverfde weg- en waterbouwspecialist gaat zijn kwaliteiten op het gebied van HRM inzetten om klanten van Trident te voorzien van een totaalpakket op het gebied van arbeidsbemiddeling. “Ik zie uit naar een goede samenwerking met onze opdrachtgevers en professionals in de branche” aldus Marc.

Huidig eigenaar Leon de Graaf is verheugd over de verandering binnen zijn bedrijf. “Door het instappen van Marc maken we een mooie stap vooruit met Trident Group. Wij verzorgden al een breed spectrum aan HRM-oplossingen in het hogere sement, maar door de komst van Marc kunnen we een nóg breder segment gaan bedienen. Onze klanten zijn niet alleen op zoek naar een werkvoorbereider, maar ook naar een grondwerker en projectsecretaresse. Dat kunnen we nu allemaal in één totaalpakket gaan bieden.”

Voor Marc is het eigenaarschap van Trident Group een mooie nieuwe stap in zijn jarenlange carrière. Door banen bij Visser & Smit Hanab als projectleider, BAM Infratechniek als bedrijfsleider en zijn eigen onderneming Infrawerk BV, is hij geen onbekende in de infrawereld. Die kennis en ervaring komt nu goed van pas. Marc: “Het werkveld in de infratechniek is de afgelopen jaren sterk veranderd. Mensen kennen de sector van de lange dagen en het harde werken. Wij vinden dat dat anders moet, daarin hebben Leon en ik elkaar gevonden. Onze filosofie is dat als mensen met plezier voor je werken, ook het resultaat van het werk beter wordt. We zijn daarom onderscheidend op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden.” Op de vraag wat dat inhoud antwoordt Marc: “Het is belangrijk om mensen perspectief te bieden. Steeds vaker wordt er gewerkt met arbeidsmigranten of statushouders. Die mensen moet je goed op weg helpen en netjes met ze omgaan. Dan moet je denken aan het bieden van huisvesting, maar ook doorgroeimogelijkheden en scholing. Door het eigen opleidingscentrum van Trident kunnen we meer mensen opleiden voor een baan in de infrasector die naarstig verlegen zit om personeel.”   

De eerste resultaten van de nieuwe samenwerking zijn al zichtbaar. Vanaf volgende week starten de eerste zonnepanelenmonteurs. Leon: “Het is mooi te zien dat we vanaf nu samen de kar trekken en elkaar zo goed aanvullen. Ik zie uit naar onze samenwerking en de mooie resultaten die we samen gaan behalen”.