nieuwe website Trident Group

Nieuwe website Trident Group live!

Na een periode van voorbereiding en hard werken is het eindelijk zo ver: onze nieuwe website is live! De website heeft een compleet nieuwe look en feel zodat deze aansluit bij de moderne tijd. Teksten zijn vernieuwd en de navigatie is aangepast zodat je makkelijker vindt waar je naar op zoek bent. “Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. De nieuwe website is een goede afspiegeling van wie Trident Group is en waar wij naar streven: de beste klik tussen opdrachtgever en kandidaat. Met deze website zijn we klaar voor de toekomst die we met veel vertrouwen tegemoet zien.”, zegt Leon de Graaf, eigenaar Trident Group.

Vernieuwend Trident-concept

Een speciale plek op de website is er voor ons vernieuwende Trident-concept. In dit concept staat een drievoudige samenwerking tussen onze professionals, u als klant en onze organisatie centraal. In een gesprek met de opdrachtgever bepalen we de juiste specificaties voor een projectteam of kandidaat. Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste personen voor uw project. Want wij geloven dat alleen door een goede klik tussen opdrachtgever en het team, het beste resultaat kan worden behaald.

Neem snel een kijkje

Op onze website leest u onder andere wat wij voor u kunnen betekenen, wat onze kernwaarden zijn, in welke vakgebieden wij actief zijn en bekijkt u natuurlijk de nieuwste vacatures. Heeft u na het zien van onze website nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.